RESTAURANT INDIAN SPICES

RESTAURANT INDIAN SPICES Lekker en snel!

Online eten bestellen
Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 26 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant Indian Spices. Meer weten? Ontdek meer

18 apr 2022 om 7:43 het was helemaal goed
20 mrt 2022 om 19:34 Beste plek om curry's te eten en de naanbrood is heerlijk.
4 mrt 2022 om 9:22 Eten ess erg lekker maar helaas ontbraken twee delen uit de bestelling. Gooi je toch gauw weer een tientje weg.
7 dec 2021 om 20:56 Was weer fantastisch! Heerlijk gegeten
17 nov 2021 om 20:12 Prima
4 nov 2021 om 11:42 Eten geweldig lekker, aanwinst voor Emmen. Ook de afhaaltijd zoals afgesproken.
31 okt 2021 om 18:45 Één van de curry's was iets wateriger dan ik ben gewend van Indian Spices maar desondanks was de smaak van alles uitermate heerlijk. Altijd tevreden hier! Ophaaltijd was wel 10 min langer dan door ons aangegeven tijd maar voor een keer niet erg.
4 okt 2021 om 8:49 Het eten was als gewoonlijk super heerlijk.
15 aug 2021 om 11:24 Prima Indiaas; porties voldoende groot, al mag er best meer rijst bij. Ophaaltijd klopte niet helemaal, nog 10minuutjes moeten wachten
25 mei 2021 om 12:49 Heeerlijk eten! Als ik nog een x in Emmen ben, bestel ik zeker nog eens
23 mei 2021 om 20:09 We hebben weer heerlijk gegeten. Het duurde iets langer voor onze bestelling klaar was, maar het was dan ook erg druk. We vinden het eten het wachten meer dan waard.